Menu Sluiten

Merken

Apricot, Ascari, Blue Frog, Chalou, Doris Streich, Frapp, KJ Brand, Mat Fashion, Open End, Ophilia, Persona, Plus Basics, Q’Neel, Robell, Rofa white label, Sempre Piu, Stark, Verpass, Via Appia, Yesta, Yoek en Zoey.

Yoek is een fashion label voor alle modieuze vrouwen met een plus size. Het Yoek team heeft een duidelijk idee wat mode 
voor maat 38 tot maat 58 inhoudt: kleding die het lichaam niet verbergt, maar elke vrouw mooi én zelfverzekerd laat voelen.

Plus Basics is een jong en dynamisch Nederlands bedrijf en ontstaan uit de gedachte dat we op een betere manier met onze kleding kunnen omgaan. Tijdloos combineren met andere merken of de andere lijnen van Plus Basics. 

Elk kledingstuk van Doris Streich drukt mode en zelfvertrouwen uit. Van basics tot elegante jurken. Met veel aandacht voor detail, flatterende materialen met een nobele figuur en hoog draagcomfort. Casual gemengd met trendy stukken. Getailleerd om ook de rondingen perfect te laten zien. De lente / zomer 2018 collectie is extreem kleurrijk.

Q'neel is de modieuze keuze voor vrouwen met rondingen. Het merk maakt comfortabele en vrouwelijke mode voor vrouwen met grote maten. Dames die er voor elke gelegenheid stijlvol uit willen zien, of het nu voor feestjes of ontspanning is.

 Tegenwoordig staat KJ Brand bekend als een specialist voor jonge mode in grote maten en voor broeken. Een perfecte pasvorm, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en commerciële collecties.