Menu Sluiten

RAFFINATO – nieuwe damesboetiek Den Bosch

Achter het stadhuis 32 –open vanaf half januari

Half januari opent Raffinato in den Bosch een nieuwe modezaak voor dames met geraffineerde en stijlvolle kleding in de maten 40 tot 50. De collectie in de winkel bestaat uit merken die hun waarde reeds hebben bewezen op het vlak van kwaliteit en perfecte pasvorm. Mooie mode labels uit binnen-en buitenland zoals Yoek, Request, Yorli, Godske, Q’Neel, Doris Streich, KJ Brand, Robell en Blue Frog zijn te vinden voor het komende voorjaar en zomer. Voor het najaar en winter wordt de collectie uitgebreid met het mooie Italiaanse label Persona van de Max Mara groep en het populaire merk Matt.

Voor elk wat wils

Of u nu op zoek bent naar een outfit voor het werk, een gelegenheid of juist iets meer casual zoekt, Raffinato heeft het in huis. Een elegante jurk, een mooie blouse, een stoere jeans het assortiment is verrassend veelzijdig. Mooie stoffen met een ideaal draagcomfort, een uitstekende pasvorm en een modieus ontwerp zorgen voor een mooi geheel.

Persoonlijk en met een goed en eerlijk advies

Het duo Ineke Perlee en Karin Aukema bestaat uit twee enthousiaste dames die persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel hebben staan. Ineke Perlee was vroeger een van de pioniers op het gebied van grote maten mode met een eigen atelier en winkel in Den Bosch. Karin Aukema is altijd op zoek naar mooie kleding en is de laatste jaren gefascineerd geraakt door de mode voor de dame met net dat maatje meer. Ineke en Karin laten met plezier hun collectie zien. U bent bij Raffinato van harte welkom voor een goed en eerlijk advies. We nemen graag de tijd voor u. De mode vanaf maat 40 is zo verrassend veelzijdig en mooi!

Raffinato is Italiaans voor smaakvol of verfijnd. De boetiek biedt een mix van fashion op dat gebied. U bent vanaf medio januari van harte welkom.

2 Comments

 1. Elâ Tomasini

  Een dagje winkelen in Den Bosch en dan jullie winkel tegenkomen…hartstikke leuk en mooi geslaagd in jullie super fijne winkel! Ik ben onwijs gelukkig met mijn mooie creaties en wil jullie dan ook heel erg danken voor de fijne en persoonlijke advies, niet alleen op gebied van kleding, maar ook culinair Den Bosch! Wij komen zeker nog terug in jullie winkel! Veel geluk samen dames!!

  • raffinato28

   Dag Ela,

   Bedankt voor jouw ontzettend warme woorden! Heel veel plezier met de nieuwe aanwinsten en we zien je natuurlijk graag terug. Groet, Karin en Ineke.

Reacties zijn gesloten.