Menu Sluiten

Raffinato in ForYou Magazine

Raffinato in ForYou Magazine

Heeft u het interview met Raffinato Mode al gelezen in het ForYou Magazine? Mode voor de vrouw met net dat maatje meer wordt op pagina 22 van ForYou onder de aandacht gebracht. Raffinato mocht voor de editie in Den Bosch vertellen wat ze te bieden hebben voor dames met een maatje meer. Onze stijlvolle damesboetiek kenmerkt zich door mooie modelabels uit binnen- en buitenland. U vindt voor het najaar onder andere de collectie van Yoek, Request, Yorli, Godske, Q’Neel, Doris Streich, KJ Brand, Persona en Mat.

Grote maten damesmode

”Onze winkel onderscheidt zich van andere kledingzaken door het aanbod, de service, de persoonlijke aandacht en tijd voor de klant.” Bij Raffinato in Den Bosch leren wij onze klanten graag kennen. We zien nu al veel klanten terug komen en dat stimuleert ons in onze zoektocht naar stijlvolle kleding voor vrouwen met een maatje meer. De nieuwe najaarscollectie hangt vanaf nu al in de winkel. Wanneer zien we u bij Raffinato?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *